De maand augustus staat bekend om de Buurser Volksfeesten! Na weken van voorbereiding door tal vrijwilligers is eindelijk het weekend daar. Van spelletjes voor de kinderen tot de trekkertrek. En van gezellige Oostenrijkse muziek tot Top40 muziek. Alle activiteiten voor dit weekend hebben we voor je op een rijtje gezet.

Vrijdag = Jubileumfeest & Wiensfest!
Het feestweekend trappen we af met een gezellige jubileumavond. Vanaf 17:00 uur kan jong en oud genieten van lokale horeca: Café Winkelman, Captain Jack en de Hooge Esch. Ook staat de vrijdag al jaren in het teken van Wiesnfest. Jodelahiti!

Zonnige zaterdag

Op zaterdag trappen de jonge Buursenaren af met een optocht en spelletjes. Na afloop begint het vogelschieten. Voor zowel jong als oud. Wanneer het koningspaar bekend is begint de zeepkistenrace. Dit jaar de eerste editie! Verschillende coureurs zijn er al weken druk mee.

De zaterdagavond starten we met tractorpulling en eindigen we in de feesttent. Met een line-up waar je u tegen zegt: Outsiders, Harry More, Chris Deluxe en meer!

 

Pieken op zondag
Zondag starten we met de oldtimerrit en maken de strijders van de tractorpulling zich klaar voor een nieuwe dag. Om 16:00 uur sluiten we het feestweekend knallend af met HIKE, DJ Jan Smit, VCB en REEPERBAHNER!

Timetable: