Jodelahiti! 19 augustus is Wiesnfest met Wahnsinn!

Met dik 600 shows achter de kiezen mag Wahnsinn zich gerust dé ambassadeur van de Duitstalige feestmuziek in Nederland noemen. Van Helene Fischer tot Snollebollekes, van Ernst Mosch tot Schürzenjäger en van Mickie Krause tot Brings, alle hits gaan aan!

En… de tiroler kleding kunnen na 3 jaar weer uit de kast, dus vergeet je bijpassende outfit niet

Entree aan de kassa: 15,-

De zaterdag gaat het dak eraf met:

De gladjakkers: Ze braken landelijk door met hun unieke hilarische filmpjes, allemaal op geheel eigen wijze: in ’t Twents. Wat ze online kunnen, doen ze ook op het podium! GladJakkers combineert hun humor en zelfspot in een feestelijke act. Deze nieuwe feestact brengt de sfeer van het Mallorca Megapark de Nederlandse feesttempels in! Een hoge gekkigheidsgraad in combinatie met feestknallers.

DJ Rob toonen: Hij is bekend van grote evenementen in binnen en buitenland. 7 jaar lang heeft hij een radioshow genaamd The Creepshow gepresenteerd op SLAM!FM samen met DJ Mental Theo. Hij trekt van feesttent naar feesttent en festivals om daar de tent op de kop te zetten.

De charmante gasten: Naast de vele feestcafé’s waar ze optreden. Staan ze ook op grote festivals als Emporium, Dreamfields, Meadow, Defqon.1, Outlands, Koningsdag Arnhem en Crazy XX-mas party’s.

De zondag gaat het dak eraf met:

Perfect Showband: Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving.

Ekkel & Winnie: Natuurlijk kennen wij Wimmie Bouma van ‘De ring die jij draagt’ en is Martien Ekkelenkamp de grote man achter Harten 10. Als gelegenheidsduo steunen zij de boeren met een waanzinnig lied wat zeker veel gedraaid en luid meegezongen zal worden door al onze boeren!

V.C.B.: Volksfeesten Combinatie Buurse draait vrolijke deuntjes en bereid jullie voor op het feestweekend via frequentie 97.5! Ook zijn ze zondagmiddag te vinden in onze feesttent!